Nieuwsoverzicht

Dekkingsgraad eind juni 2018

De beleidsdekkingsgraad van het Bedrijfstakpensioenfonds voor de Houthandel was eind juni 2018 109,1%. De actuele dekkingsgraad was 108,8%.

Lees meer

Privacyofficer

In verband met de nieuwe privacywetgeving (AVG, ofwel Algemene Verordening Gegevensbescherming) heeft het bestuur van het pensioenfonds een privacyofficer aangesteld. Deze ziet toe op de verwerking van persoonsgegevens binnen het pensioenfonds.

Lees meer

Jaarverslag Pensioenfonds Houthandel 2017

In het jaarverslag doet het bestuur verslag over belangrijke ontwikkelingen in het afgelopen jaar. Ook leest u meer over de financiële positie en de kerncijfers van uw pensioenfonds.

Lees meer

Werkgevers: eind juni verandert Pensioenaangifte.nl

Sinds 1 januari 2018 doet Centric Pension and Insurance Solutions de administratie van uw pensioenfonds. We gebruiken daarbij Pensioenaangifte.nl. Het beheer van Pensioenaangifte.nl was nog in handen van de oude uitvoerder, Syntrus Achmea Pensioenbeheer. Eind juni gaat dit over naar Centric. Het aangifteproces blijft voor u hetzelfde. Ook wijzigt er niets aan de koppeling met uw salarissysteem. Wel merkt u van de overgang enkele zaken. Lees de informatie hieronder dus zorgvuldig door.

Lees meer

Dekkingsgraad eind mei 2018

De beleidsdekkingsgraad van het Bedrijfstakpensioenfonds voor de Houthandel was eind mei 2018 109,0%. De actuele dekkingsgraad was 108,9%.

Lees meer

Uw pensioenoverzicht wordt digitaal

Binnenkort is het weer tijd voor uw jaarlijks pensioenoverzicht. Dit jaar versturen we het overzicht niet meer per post, maar maken we het voor u beschikbaar in uw persoonlijke pensioenomgeving Mijn pensioen. U krijgt van ons een e-mailbericht als het pensioenoverzicht voor u klaar staat. Om dit mogelijk te maken, hebben wij natuurlijk wel uw e-mailadres nodig. Dus geef nu uw e-mailadres door! U maakt ook nog eens kans op een leuke cadeaubon van € 100.

Lees meer

Ons beleid voldoet aan de AVG

Sinds 25 mei 2018 geldt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Organisaties moeten volgens strengere eisen omgaan met persoonsgegevens van klanten en gebruikers. Dat zijn bijvoorbeeld de gegevens uit uw persoonlijke omgeving op onze website, zoals naam en adres. Ook data over websitebezoek vallen hieronder, zogenaamde ‘cookies’. Cookies zorgen ervoor dat de website goed werkt en geven ons informatie over hoe bezoekers de site gebruiken. Deze informatie helpt ons de website te verbeteren.

Lees meer

Dekkingsgraad eind april 2018

De beleidsdekkingsgraad van het Bedrijfstakpensioenfonds voor de Houthandel was eind april 2018 108,9%. De actuele dekkingsgraad was 109,1%.

Lees meer

Dekkingsgraad eind maart 2018

De beleidsdekkingsgraad van het Bedrijfstakpensioenfonds voor de Houthandel was eind maart 2018 108,7%. De actuele dekkingsgraad was 108,3%.

Lees meer